BRÖLLOP

Jag är bröllopsfotograf med utgångspunkt i Göteborg som älskar att fånga era små och stora ögonblick, frysa minnen som ni kommer se tillbaka på med nostalgi och varmt hjärta. Mitt sätt att fotografera handlar om två enkla saker, närvaro och känsla.

Låt mig frysa tiden. Precis som det är. Rörig, glädjefull, passionerad, rå och underbar med känslan av ett minne du kommer att vilja se tillbaka på om och om igen.

För mig handlar det om att fånga det som vi ser och upplever, jag tror på att små detaljer skapar vackra bilder, jag tror på att fotografera med hjärtat. Som bröllopsfotograf innefattar min fotostil en härlig blandning av energifulla ögonblicksbilder skapade av Er personlighet, platsen, väder och vind. Det jag brinner allra mest för är att fånga känslor, personlighet och det som är ni som par därför har jag utvecklat ett sätt som får Er att slappna av framför kameran.

Jag är av åsikten att serier av bilder är viktigare än enskilda foton. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord men jag tycker inte att en ensam bild kan berätta en hel historia utan att historier skapas av flera foton. Mitt mål är och kommer alltid att vara att fånga Er bröllopssaga samtidigt som jag försöker få mina bilder att kännas spontana, ärliga, avslappnade och varma.

Jag erbjuder idag tre paket inför Er stora dag, med start på 2 timmar och 15 000:-

Jag utgår från alltid från Göteborg, men har ett hjärta som älskar att resa så tveka inte för att kontakta mig för att berätta om Era bröllopsplaner. Oavsett om de är här på västkusten, i norrlands urskog, mitt i Stockholms citykärna, på en strand vid medelhavet eller allt där i mellan. Jag följer gärna med på Ert äventyr och förevigar varje liten del av den stora dag ni drömmer om.