Små, ljuvliga mirakel

Om du väljer att boka en nyföddsession med mig är det vanligaste att jag kommer hem till Er när den nya bebisen endast är upp till 3 veckor. Jag fångar oskulden och de intensiva känslorna av denna speciella tid. En ny liten bebis är en livsförändrande upplevelse, och jag fångar dessa ovärderliga minnen som konst för Era att ta med genom livet.

Mina tidigare kunder har älskat mitt mjuka sätt att uppmärksamma detaljer, mitt sätt att fotografera Ert lilla mirakel fokuserar mycket på de små vecken, fransarna, små små små fingrar och underbara tår. Mitt sätt att föreviga Er tillsammans är fångar det stora med att vara nybliven förälder.

Praktisk information

Oftast kommer ni till mig för att fånga bilder på Ert älskling, och jag fokuserar mest på barnet men passar alltid på att även få hela familjen med på några bilder. Det är en sån skatt att ha med sig genom livet. Jag är av åsikten att serier av bilder är viktigare än enskilda foton. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord men jag tycker inte att en ensam bild kan berätta en hel historia utan att historier skapas av flera foton. Mitt mål är och kommer alltid att vara att fånga en historia samtidigt som jag försöker få mina bilder att kännas spontana, ärliga, avslappnade och varma.

Jag fotograferar alltid i naturligt ljus på önskad plats men ofta välkomnar jag Er till min dagsljusstudio på Stora Holms Säteri i Göteborg. Hos mig finns det då möjlighet att vara både inom och utomhus men med fokus på bebisen på nyföddforografering håller vi oss inne vid detta tillfälle.