Hur arbetar jag?

Det jag brinner för är att fånga känslor, personlighet och det som är du, ni som par, eller just ditt barn därför försöker jag att styra så lite som möjligt. För att kunna ge Er fantastiska minnen gör jag mitt bästa för att du skall känna dig bekväm framför kameran och ha roligt!

Jag inspireras av kärleken och relationerna som omger mig, jag försöker se dem i varje stund och blir på riktigt lycklig över att få föreviga dem.

Jag är av åsikten att serier av bilder är viktigare än enskilda foton. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord men jag tycker inte att en ensam bild kan berätta en hel historia utan att historier skapas av flera foton.

Mitt mål är och kommer alltid att vara att fånga en historia samtidigt som jag försöker få mina bilder att kännas spontana, ärliga, avslappnade och varma.

Bildstil är något som fotografer ofta pratar om, det är den konstnärliga känsla vi arbetar efter. Min stil som fotograf beskrivs ofta som ljus, lätt och glad. Jag jobbar med ögonblicksbilder skapade av din personlighet, pasteller, platsen, väder och vind.

Jag fotograferar alltid i naturligt ljus på önskad plats I Göteborgsområdet.

Bilderna på mig och min familj är tagna av bransch-kollegan Lisa Barryd.

Jag har världens bästa jobb

Jag har världens bästa jobb

Pernilla, Martin & Ebba

1 / 3

"Tack så mycket Nina för många fantastiska bilder! Vi har redan flera favoriter. Vi kommer mer än gärna tillbaka när vi blivit 4 i familjen. Toppenproffsigt och snygg leverans, det bästa man kan tänka sig.

Ha det gott så hörs vi av längre fram igen, varma hälsningar"

1 / 3