Familjesession

Jag fotograferar familjer hela året, alla årstider har sin charm och ger en viss karaktär till bilderna. Oftast kommer ni till mig för att fånga bilder på Era små älsklingar, och jag fokuserar mest på barnen men passar alltid på att även få hela familjen med på några bilder. Det är en sån skatt att ha med sig genom livet. Ert bus, kärlek och värme fångat på bild.

Jag anser att det finns så mycket skönhet i det till synes vanliga och jag vill fånga just det - det här äventyret ni är på, historien ni skapar tillsammans, hand i hand, sida vid sida.

Jag fotograferar alltid i naturligt ljus på önskad plats men ofta välkomnar jag barn, familjer eller par till platser som jag för årstiden tycker bäst om.

Jag är av åsikten att serier av bilder är viktigare än enskilda foton. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord men jag tycker inte att en ensam bild kan berätta en hel historia utan att historier skapas av flera foton. Mitt mål är och kommer alltid att vara att fånga en historia samtidigt som jag försöker få mina bilder att kännas spontana, ärliga, avslappnade och varma.