Investeringar

PRISER & PAKET

.

FAMILJEBUS

Ert bus, kärlek och värme fångat på bild. Jag fotograferar alltid i naturligt ljus på önskad plats och har alltid tips på vart det är som allra vackrast just den tid ni bokat fotosessionen.

3 200 SEK

BRÖLLOPSLYCKA

Bröllopsfotograf med utgångspunkt i Göteborg som älskar att fånga era små och stora ögonblick,
frysa minnen som ni kommer se tillbaka på med nostalgi och varmt hjärta.

15 000 SEK

FÖRETAG

Företagsporträtt med rätt känsla.
Företagsporträtt ger din företagskommunikation en mänsklig klang.

KONTAKTA MIG

FAQ

Vad skall vi ha på oss?

Vi är obekväma framför kameran

När kommer bilderna?

Vart fotograferar jag bröllop?

FAQ

Vad skall vi ha på oss?

Det ni kan tänka på för att få extra fina bilder är att välja med omsorg inför Er fotosession. Förutom att det är viktigt att vara hela och rena brukar jag tycka det är fint med att ha med ”vanliga fina” kläder för bilder på familjen, undvika hårda kontraster och markanta mönster.

Vi är obekväma framför kameran

Det gör de flesta, verkligen nästan alla men inget att oroa sig för. Det är mitt jobb att hjälpa Er. Jag har lång erfarenhet och ett naturligt sätt att få Er avslappnade. Mitt mål är och kommer alltid att vara att fånga en historia samtidigt som jag försöker få mina bilder att kännas spontana, ärliga och varma.

När kommer bilderna?

Leveranstiderna kan variera under säsong och givetvis vilken typ av fotografering ni haft. Vanligtvis är ungefär 4 veckors leveranstid på familjesessioner och 12 veckor efter bröllop.

Vart fotograferar jag bröllop?

Jag utgår från alltid från Göteborg, men har ett hjärta som älskar att resa så tveka inte för att kontakta mig för att berätta om Era bröllopsplaner. Oavsett om de är här på västkusten, i norrlands urskog, mitt i Stockholms citykärna, på en strand vid medelhavet eller allt där i mellan. Jag följer gärna med på Ert äventyr och förevigar varje liten del av den stora dag ni drömmer om.


Vill ni boka en fotosession?