Gravidsession

Som mamma till två barn själv, Adrian och Junie minns jag spänningen och förväntan genom båda mina graviditeter. Även om det sannerligen inte är en dans på rosor tyckte ändå om varje ögonblick. Det är en speciell känsla i luften, något magiskt och spännande.

Gravidsessioner fångar skönheten i omvandlingen, när en kvinna blir en mamma. Det är en obeskrivlig känsla.

Jag hjälper dig att känna dig bekväm, jag kommer med tips, har klänningar och kjolar för utlåning och vi skapar tillsammans de bilder du drömmer om. Jag glömmer aldrig det ögonblicket när jag höll min förstfödda Adrian i denna värld, då jag äntligen blev en mamma. Jag hade ingen aning om att man kunde älska någon så djupt. Och precis när jag trodde att jag inte kunde älska någon större, välkomnade jag min dotter till världen och lärde mig hur mycket mer kapacitet jag hade att älska.

Det här är de känslor och stunder som bilderna bevarar.